Schutting Veendam

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Veendam? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Veendam. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veendam

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Veendam, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Veendam. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Veendam.

Tuin schermen Veendam

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Veendam

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Veendam die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Veendam.

Een tuinafscheiding kopen Veendam hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Veendam is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Veendam zult tegenkomen voor uw woning in Veendam. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Veendam voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Veendam zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Veendam van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Veendam

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de beton schutting Veendam is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Veendam

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bemmel
schutting Zuidwolde
schutting Veghel
schutting Genemuiden
schutting Borgharen
schutting Oost-Souburg
schutting Medemblik
schutting Oud-Vossemeer
schutting Grubbenvorst
schutting Hansweert
schutting Sas van Gent
schutting Middenbeemster