Schutting Veendam

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Veendam? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Veendam

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Veendam.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Veendam is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Veendam. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een adres bij u in Veendam.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Veendam. Het was nog nooit zo simpel! Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Veendam.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Veendam

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Middelstum
schutting Malden
schutting Borger
schutting Koewacht
schutting Varsseveld
schutting Oostzaan
schutting Hoogkerk
schutting Elim
schutting Soerendonk
schutting Winkel
schutting Sluis
schutting Zwartsluis