Schutting Veendam

Op zoek naar een luxe schutting Veendam? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Veendam. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veendam

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Veendam bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Veendam vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De fundering van dit type tuinafscheidingen Veendam bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Veendam.

Tuin schermen Veendam

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Veendam

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Veendam: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Veendam.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Veendam is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Veendam die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres Veendam.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Veendam bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Veendam gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Veendam

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Veendam. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Veendam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Veendam

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reusel
schutting Musselkanaal
schutting Damwoude
schutting Bovenkarspel
schutting Heerjansdam
schutting Geffen
schutting Ermelo
schutting Leegkerk
schutting Haaksbergen
schutting Maartensdijk
schutting Moordrecht
schutting Scheemda