Schutting Alblasserdam

Op zoek naar een nieuwe schutting Alblasserdam? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Alblasserdam. Het plaatsen van een schuttingen Alblasserdam kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alblasserdam

We werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Alblasserdam. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De basis van dit type schuttingen Alblasserdam bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Alblasserdam.

Tuinschermen Alblasserdam

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Alblasserdam

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Alblasserdam: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Alblasserdam.

Een tuinafscheiding plaatsen Alblasserdam hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Alblasserdam is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Alblasserdam. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Alblasserdam.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Alblasserdam plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Alblasserdam van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Alblasserdam

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Alblasserdam niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Alblasserdam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Alblasserdam

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deventer
schutting Ens
schutting Pijnacker
schutting Dieren
schutting Sint Michielsgestel
schutting Sint Oedenrode
schutting Leiden
schutting Emmen
schutting Zuidhorn
schutting Oenkerk
schutting Vorden
schutting Ridderkerk