Schutting Alblasserdam

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Alblasserdam? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Alblasserdam

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Alblasserdam.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in Alblasserdam is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Alblasserdam voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Alblasserdam bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Alblasserdam

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Akkrum
schutting Genemuiden
schutting Woubrugge
schutting Beek
schutting Hillegom
schutting Breskens
schutting Markelo
schutting Oldemarkt
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Haps
schutting Oud-Heusden
schutting Heerjansdam