Schutting Krimpen aan de Lek

Op zoek naar een nieuwe schutting Krimpen aan de Lek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Krimpen aan de Lek. Het plaatsen van een een schutting Krimpen aan de Lek kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Krimpen aan de Lek

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Krimpen aan de Lek perfect monteren. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Krimpen aan de Lek vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Krimpen aan de Lek bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Krimpen aan de Lek.

Tuin schermen Krimpen aan de Lek

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Krimpen aan de Lek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Krimpen aan de Lek.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Krimpen aan de Lek is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Krimpen aan de Lek die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij Krimpen aan de Lek eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Krimpen aan de Lek. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Krimpen aan de Lek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Krimpen aan de Lek

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Krimpen aan de Lek. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Krimpen aan de Lek

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verscheidene type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogwoud
schutting Zaamslag
schutting Stiphout
schutting Vierlingsbeek
schutting Helmond
schutting Heel
schutting Renswoude
schutting Gorinchem
schutting Brielle
schutting Bergschenhoek
schutting Hengelo
schutting Gouderak