Schutting Krimpen-aan-de-Lek

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Krimpen-aan-de-Lek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de houten schutting correct zetten. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin vaak verschillend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Krimpen-aan-de-Lek

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Krimpen-aan-de-Lek.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Krimpen-aan-de-Lek is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Krimpen-aan-de-Lek.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Krimpen-aan-de-Lek. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Krimpen-aan-de-Lek.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Krimpen-aan-de-Lek

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Klaaswaal
schutting Soerendonk
schutting Schijndel
schutting Best
schutting Oisterwijk
schutting Maurik
schutting Lekkerkerk
schutting Werkendam
schutting Oud-Heusden
schutting Deil
schutting Wezep
schutting Grou