Schutting Krimpen aan de Lek

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Krimpen aan de Lek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Krimpen aan de Lek. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Krimpen aan de Lek

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Krimpen aan de Lek bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Krimpen aan de Lek erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De basis van dit type schuttingen Krimpen aan de Lek bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Krimpen aan de Lek.

Tuinschermen Krimpen aan de Lek

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Krimpen aan de Lek

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Krimpen aan de Lek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Krimpen aan de Lek is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Krimpen aan de Lek. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Krimpen aan de Lek eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Krimpen aan de Lek.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Krimpen aan de Lek.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Krimpen aan de Lek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Krimpen aan de Lek. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Krimpen aan de Lek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Krimpen aan de Lek

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borne
schutting Hoogkerk
schutting Nijkerkerveen
schutting Sint Annaparochie
schutting Sleen
schutting Langeraar
schutting Almkerk
schutting Hilversum
schutting Poortugaal
schutting Nieuwkoop
schutting Koudum
schutting Egmond aan Zee