Schutting Damwoude

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting in Damwoude? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren medewerkers welke niks anders verrichten dan het zetten van schuttingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Damwoude

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Damwoude.

Een erfafscheiding kopen in Damwoude hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Damwoude is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Damwoude. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Damwoude.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Damwoude bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Damwoude

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Harskamp
schutting Heteren
schutting Hoeven
schutting Urk
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Warffum
schutting Heel
schutting Vlodrop
schutting Druten
schutting Aduard
schutting Echt
schutting Soesterberg