Schutting Damwoude

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Damwoude? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinafscheiding Damwoude. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Damwoude

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Damwoude zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Damwoude.

Een schutting plaatsen Damwoude hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Damwoude is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Damwoude? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Damwoude. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Damwoude.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Damwoude

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Riethoven
schutting Bergschenhoek
schutting Roelofsarendsveen
schutting Gouderak
schutting Spakenburg
schutting Nieuw Bergen
schutting Sprundel
schutting Swalmen
schutting Ursem
schutting Uitgeest
schutting Vlodrop
schutting ‘s-Gravenpolder