Schutting Buizingen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Buizingen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Buizingen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Buizingen

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Buizingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Buizingen vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Buizingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Buizingen.

Tuin schermen Buizingen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Buizingen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Buizingen die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Buizingen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Buizingen is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Buizingen zult tegenkomen voor uw woning in Buizingen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Buizingen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Buizingen.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Buizingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Buizingen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Buizingen is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Buizingen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxtel
schutting Varsseveld
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Musselkanaal
schutting Maarn
schutting Koewacht
schutting Tolkamer
schutting Liempde
schutting De Bilt
schutting Slochteren
schutting Riel
schutting Dedemsvaart