Schutting Ospel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ospel? Wij kunnen uw schuttingen Ospel op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Ospel deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ospel

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Ospel perfect monteren. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Ospel gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De palen van deze soort tuinafscheiding Ospel zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Ospel.

Tuinschermen Ospel

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Ospel

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Ospel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Ospel is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Ospel zult tegenkomen voor uw woning in Ospel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Ospel? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Ospel. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Ospel.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Ospel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ospel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Ospel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Ospel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Ospel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dedemsvaart
schutting Ter Aar
schutting Laren
schutting Culemborg
schutting Marknesse
schutting Renswoude
schutting Geldermalsen
schutting Kruiningen
schutting Berg
schutting Kamerik
schutting Nieuwveen
schutting Bergentheim