Schutting Ospel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting in Ospel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen monteren kunnen de houten schutting foutloos plaatsen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Ospel

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Ospel.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin in Ospel is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een adres bij u in Ospel.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die we zetten in Ospel. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Ospel

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Leerdam
schutting Oud-Beijerland
schutting Doorn
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Groningen
schutting Leegkerk
schutting Venray
schutting Poeldijk
schutting Veen
schutting Krabbendijke
schutting Vlijmen
schutting Ruinen