Schutting Ospel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ospel? Wij kunnen de schutting Ospel leveren of zetten uw nieuwe schutting Ospel vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ospel

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Ospel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ospel erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Ospel zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Ospel. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Ospel.

Tuin schermen Ospel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ospel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ospel: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Ospel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ospel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Ospel die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Ospel eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Ospel. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Ospel. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Ospel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ospel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Ospel niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Ospel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ospel

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stolwijk
schutting Middelbeers
schutting Opheusden
schutting Hoogkarspel
schutting Schagen
schutting Enter
schutting Ittervoort
schutting Meerkerk
schutting Hoogezand
schutting Zuidwolde
schutting Bergen
schutting Bathmen