Schutting Hoelbeek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hoelbeek? Wij kunnen uw schutting Hoelbeek bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Hoelbeek vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoelbeek

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Hoelbeek bent u zeker van een goed resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Hoelbeek vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen Hoelbeek. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Hoelbeek.

Tuinschermen Hoelbeek

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Hoelbeek

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Hoelbeek uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Hoelbeek die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Hoelbeek.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Hoelbeek is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Hoelbeek. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Hoelbeek? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Hoelbeek. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Hoelbeek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Hoelbeek

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Hoelbeek is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Hoelbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hoelbeek

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoven
schutting Enkhuizen
schutting Beerta
schutting Loenen
schutting Boxtel
schutting Heenvliet
schutting Zandvoort
schutting Sommelsdijk
schutting Meijel
schutting Valkenburg
schutting Kesteren
schutting Gieten