Schutting Zuidwolde

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Zuidwolde? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Zuidwolde. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuidwolde

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Zuidwolde bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Zuidwolde bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Zuidwolde.

Tuinschermen Zuidwolde

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Zuidwolde

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zuidwolde: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Zuidwolde.

Een tuinafscheiding plaatsen Zuidwolde hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Zuidwolde is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Zuidwolde die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een adres Zuidwolde.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Zuidwolde. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Zuidwolde bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Zuidwolde gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Zuidwolde

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Zuidwolde is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Zuidwolde

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Naarden
schutting Rijsbergen
schutting Dorst
schutting Megen
schutting Egmond aan Zee
schutting Middenmeer
schutting Mook
schutting Ten Boer
schutting Ittervoort
schutting Oost-Souburg
schutting Lichtenvoorde
schutting Franeker