Schutting Zuidwolde

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting in Zuidwolde? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de schutting perfect monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Zuidwolde

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Zuidwolde.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw huis in Zuidwolde is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Zuidwolde. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Zuidwolde? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Zuidwolde. Dat was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Zuidwolde plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Zuidwolde

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verscheidene type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Beemster
schutting Marknesse
schutting Hoogerheide
schutting Nieuwleusen
schutting Ede
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Appelscha
schutting Zandvoort
schutting Baarlo
schutting Andijk
schutting Holten
schutting Denekamp