Schutting Echt

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting in Echt? Prins schuttingen kan de schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Echt kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Echt

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding kopen Echt.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Echt is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Echt. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Echt.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Echt.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Echt

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Baflo
schutting Eersel
schutting Uithoorn
schutting Elst
schutting Heerhugowaard
schutting Bosschenhoofd
schutting Doorwerth
schutting Spaarndam
schutting Bakel
schutting Bakel
schutting Hippolytushoef
schutting Vijfhuizen