Schutting Kamperland

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Kamperland? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een perfect resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Kamperland

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Kamperland.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Kamperland is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Kamperland. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij bij u in Kamperland eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Kamperland.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Kamperland

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ter Aar
schutting Dodewaard
schutting Maurik
schutting Lith
schutting Boekelo
schutting Gennep
schutting Eijsden
schutting Meteren
schutting Spaubeek
schutting Stadskanaal
schutting Megen
schutting Sint Philipsland