Schutting Kamperland

Op zoek naar een beton schutting Kamperland? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Kamperland. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kamperland

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Kamperland. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen Kamperland. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Kamperland.

Tuin schermen Kamperland

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Kamperland

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Kamperland.

Een tuinafscheiding plaatsen Kamperland hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Kamperland is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Kamperland zal vinden voor uw woning in Kamperland. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres Kamperland.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Kamperland. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Kamperland.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Kamperland gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Kamperland

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Kamperland is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Kamperland

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Naarden
schutting Nuth
schutting Kloosterzande
schutting Soerendonk
schutting Hoogezand
schutting Bunschoten
schutting Oldemarkt
schutting Pijnacker
schutting Riel
schutting Tiel
schutting Oost-Souburg
schutting Ridderkerk