Schutting Kamperland

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Kamperland? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Kamperland. Het zetten van een een schutting Kamperland kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kamperland

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Kamperland foutloos monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Kamperland erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Kamperland zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Kamperland.

Tuin schermen Kamperland

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kamperland

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Kamperland.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Kamperland is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Kamperland die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Kamperland.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Kamperland. Dat was nog nooit zo makkelijk! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Kamperland.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Kamperland gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Kamperland

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Kamperland. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Kamperland

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berg
schutting Sleen
schutting Uden
schutting Cadier en Keer
schutting Dwingeloo
schutting Middelrode
schutting Ulrum
schutting Ospel
schutting Barendrecht
schutting Emmeloord
schutting Etten-Leur
schutting Hoevelaken