Schutting Benthuizen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Benthuizen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan het installeren van schuttingen. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Benthuizen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Benthuizen.

Een schutting plaatsen in Benthuizen hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Benthuizen is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Misschien hebben we bij u in Benthuizen eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Benthuizen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Benthuizen. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Benthuizen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ittervoort
schutting IJsselmuiden
schutting Geldrop
schutting Schinnen
schutting Klaaswaal
schutting Meijel
schutting Heel
schutting Leens
schutting Waspik
schutting Bergschenhoek
schutting Steenbergen
schutting Rijssen