Schutting Benthuizen

Op zoek naar een nieuwe schutting Benthuizen? Wij kunnen uw schuttingen Benthuizen op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Benthuizen deskundig en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Benthuizen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Benthuizen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Benthuizen correct zetten. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Benthuizen erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Benthuizen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Benthuizen.

Tuin schermen Benthuizen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Benthuizen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Benthuizen: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Benthuizen.

Een tuinafscheiding kopen Benthuizen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Benthuizen is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Benthuizen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Benthuizen? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Benthuizen zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Benthuizen.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Benthuizen

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Benthuizen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Benthuizen

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwkuijk
schutting Raalte
schutting Zevenhuizen
schutting Hansweert
schutting Oost-Souburg
schutting Well
schutting Lexmond
schutting Belfeld
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Urk
schutting Loenen
schutting Roermond