Schutting Hellendoorn

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Hellendoorn? Wij kunnen uw schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Hellendoorn kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Hellendoorn

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Hellendoorn.

Een schutting kopen in Hellendoorn hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Hellendoorn is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Hellendoorn. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Hellendoorn.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Hellendoorn.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Hellendoorn

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Tolkamer
schutting Lochem
schutting Sint Annaparochie
schutting Giessenburg
schutting Balkbrug
schutting Eibergen
schutting Odoorn
schutting Lunteren
schutting Maasdijk
schutting Heteren
schutting Mijnsheerenland
schutting Moordrecht