Schutting Hellendoorn

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Hellendoorn? Wij kunnen de schuttingen Hellendoorn leveren of monteren de nieuwe schuttingen Hellendoorn vakkundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hellendoorn

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Hellendoorn correct monteren. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Hellendoorn gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Hellendoorn bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Hellendoorn.

Tuin schermen Hellendoorn

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Hellendoorn

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Hellendoorn: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hellendoorn.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Hellendoorn is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Hellendoorn zal aantreffen voor uw woning in Hellendoorn. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Hellendoorn? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Hellendoorn. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Hellendoorn van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hellendoorn

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Hellendoorn niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Hellendoorn

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ravenstein
schutting Medemblik
schutting Ruinen
schutting Andel
schutting Ter Heijde
schutting Zevenaar
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Philippine
schutting Bruinisse
schutting Almere
schutting Rijswijk
schutting Landsmeer