Schutting Uikhoven

Rond aan het kijken voor een luxe tuinafscheiding Uikhoven? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Uikhoven deskundig en snel voor u. Het monteren van een tuinafscheiding Uikhoven kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinafscheidingen bouwen kunnen de tuinafscheiding correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Schutting Uikhoven

Een houten tuinafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Uikhoven bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinafscheiding kopen Uikhoven.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Uikhoven is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Uikhoven? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Uikhoven. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Uikhoven

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bilthoven
schutting Nunspeet
schutting Wanroij
schutting Drogeham
schutting Haps
schutting Voorhout
schutting Sint Odiliënberg
schutting Sassenheim
schutting Grijpskerk
schutting Zierikzee
schutting Winkel
schutting Roermond