Schutting Uikhoven

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Uikhoven? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Uikhoven. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uikhoven

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Uikhoven, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Uikhoven erg gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Uikhoven.

Tuinschermen Uikhoven

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Uikhoven

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Uikhoven uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Uikhoven: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Uikhoven.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Uikhoven is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Uikhoven zal aantreffen voor uw woning in Uikhoven. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben we Uikhoven eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Uikhoven. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Uikhoven zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Uikhoven van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Uikhoven

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Uikhoven niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Uikhoven heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Uikhoven

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arkel
schutting Oudewater
schutting Volendam
schutting Goudswaard
schutting Heythuysen
schutting Tubbergen
schutting Beesd
schutting Middelrode
schutting Strijen
schutting Urk
schutting Tubbergen
schutting Uitgeest