Schutting Willemstad

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Willemstad? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Willemstad. Het plaatsen van een schuttingen Willemstad kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Willemstad

We werken alleen met bedreven personeel die niets anders verrichten dan het installeren van schuttingen Willemstad. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Willemstad vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Willemstad zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Willemstad. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Willemstad.

Tuin schermen Willemstad

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Willemstad

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Willemstad.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Willemstad is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Willemstad die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Willemstad.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Willemstad.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Willemstad gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Willemstad

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Willemstad. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Willemstad heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Willemstad

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Simpelveld
schutting Soerendonk
schutting Zelhem
schutting Maurik
schutting Ter Apel
schutting Berg
schutting Onstwedde
schutting Heeten
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Alkmaar
schutting ’s Gravenmoer
schutting Son