Schutting Willemstad

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Willemstad? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven medewerkers welke niks anders doen dan het installeren van erfafscheidingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Willemstad

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Willemstad.

Een schutting kopen in Willemstad hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Willemstad is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Willemstad. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin bij u in Willemstad.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Willemstad.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Willemstad

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Alblasserdam
schutting Warffum
schutting Nagele
schutting Sint Odiliënberg
schutting Schoorl
schutting Oosthuizen
schutting Lichtenvoorde
schutting Wagenberg
schutting Heeze
schutting Zegge
schutting Haamstede
schutting Stiphout