Schutting Willemstad

Op zoek naar een nieuwe schutting Willemstad? Prins schuttingen kan de schuttingen Willemstad op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Willemstad vakkundig en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Willemstad kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Willemstad

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Willemstad. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Willemstad erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Willemstad bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Willemstad. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Willemstad.

Tuin schermen Willemstad

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Willemstad

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Willemstad.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Willemstad is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Willemstad die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Willemstad.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Willemstad zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Willemstad gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Willemstad

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Willemstad is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Willemstad heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Willemstad

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grootebroek
schutting Borne
schutting Sleeuwijk
schutting Deventer
schutting Abbekerk
schutting Nijverdal
schutting Borger
schutting Ursem
schutting Lisse
schutting Menaldum
schutting Schoorl
schutting Woerden