Schutting Kessel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Kessel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Kessel. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kessel

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Kessel correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Kessel vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Kessel bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Kessel.

Tuinschermen Kessel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kessel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Kessel die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Kessel.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Kessel is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Kessel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Kessel eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Kessel. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Kessel. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Kessel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Kessel

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een beton schutting Kessel is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Kessel

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ootmarsum
schutting Asperen
schutting Renswoude
schutting Echt
schutting Aalst
schutting Horn
schutting Heusden
schutting Varsseveld
schutting Liessel
schutting Volendam
schutting Terheijden
schutting Prinsenbeek