Schutting Kessel

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Kessel? Prins schuttingen kan de schuttingen Kessel op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Kessel vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kessel

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Kessel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Kessel gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Kessel bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Kessel. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kessel.

Tuinschermen Kessel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Kessel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Kessel.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kessel is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Kessel. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Kessel? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Kessel.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Kessel van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Kessel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Kessel is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Kessel

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit diverse modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Bosch
schutting Westervoort
schutting Blijham
schutting Thorn
schutting Vogelenzang
schutting Elburg
schutting Rijssen
schutting Voorthuizen
schutting Wageningen
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Meijel
schutting Ulvenhout