Schutting Eibergen

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Eibergen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Eibergen. Het zetten van een schuttingen Eibergen kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eibergen

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Eibergen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Eibergen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Eibergen.

Tuinschermen Eibergen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Eibergen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Eibergen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Eibergen is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Eibergen zal aantreffen voor uw woning in Eibergen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben wij Eibergen voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Eibergen. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Eibergen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Eibergen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Eibergen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Eibergen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Eibergen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelrode
schutting Wijchen
schutting Ten Boer
schutting Meerlo
schutting Doesburg
schutting Sittard
schutting Deest
schutting Heeze
schutting Breda
schutting Horn
schutting Well
schutting Riethoven