Schutting Eibergen

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Eibergen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. Het zetten van een schutting bij u in Eibergen kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Eibergen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Eibergen.

Een schutting kopen in Eibergen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Eibergen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij bij u in Eibergen eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij leveren in Eibergen. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Eibergen

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ursem
schutting IJsselmuiden
schutting Oeffelt
schutting Horn
schutting Holten
schutting Ulvenhout
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Zwanenburg
schutting Ospel
schutting De Lier
schutting Budel
schutting Huissen