Schutting Stevoort

Op zoek naar een hout beton schutting Stevoort? Wij kunnen uw schuttingen Stevoort op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Stevoort deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stevoort

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Stevoort foutloos zetten. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Stevoort erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen Stevoort bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Stevoort. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Stevoort.

Tuinschermen Stevoort

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Stevoort

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Stevoort: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Stevoort.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Stevoort is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Stevoort zult vinden voor uw woning in Stevoort. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Stevoort.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Stevoort. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Stevoort. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Stevoort gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Stevoort

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Stevoort. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Stevoort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Avenhorn
schutting Grootegast
schutting Kampen
schutting Doornenburg
schutting Sas van Gent
schutting Hoofddorp
schutting Pijnacker
schutting Menaldum
schutting Drachten
schutting Wamel
schutting Hulsen
schutting Mill