Schutting Stevoort

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Stevoort? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Stevoort. Het monteren van een een schutting Stevoort kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stevoort

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Stevoort, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Stevoort vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Stevoort.

Tuin schermen Stevoort

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Stevoort

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Stevoort: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Stevoort.

Een schutting plaatsen Stevoort hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Stevoort is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Stevoort zal tegenkomen voor uw woning in Stevoort. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Stevoort eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Stevoort zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Stevoort van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Stevoort

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Stevoort is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Stevoort

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidbroek
schutting Sliedrecht
schutting Doesburg
schutting Roelofsarendsveen
schutting Cuijk
schutting Heinenoord
schutting De Lutte
schutting Druten
schutting Stiphout
schutting Emmeloord
schutting Denekamp
schutting Mook