Schutting Gestel

Op zoek naar een moderne schutting Gestel? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Gestel. Het bouwen van een een schutting Gestel kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gestel

Wij werken enkel met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Gestel. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin meestal ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Gestel zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Gestel.

Tuinschermen Gestel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Gestel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Gestel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gestel is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Gestel die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een adres Gestel.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Gestel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Gestel.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Gestel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Gestel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Gestel is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Gestel

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klimmen
schutting Elburg
schutting Leende
schutting Langeraar
schutting Landsmeer
schutting Lisserbroek
schutting Berg
schutting Nuland
schutting Huijbergen
schutting Zeist
schutting Wierden
schutting Gemert