Schutting Gestel

Op zoek naar een beton schutting Gestel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Gestel. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gestel

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Gestel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Gestel gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Gestel.

Tuinschermen Gestel

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gestel

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Gestel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Gestel is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Gestel die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Gestel.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Gestel.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Gestel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Gestel

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Gestel. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Gestel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kollum
schutting Winterswijk
schutting Helmond Brandevoort
schutting Spijkenisse
schutting Bovensmilde
schutting Ter Apel
schutting Dalfsen
schutting Ewijk
schutting Langenboom
schutting Zegge
schutting Willemstad
schutting Vlijmen