Schutting Heenvliet

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Heenvliet? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Heenvliet. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heenvliet

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Heenvliet bent u verzekerd van een correct eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Heenvliet vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting Heenvliet zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Heenvliet.

Tuinschermen Heenvliet

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Heenvliet

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Heenvliet uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Heenvliet.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Heenvliet is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Heenvliet die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres Heenvliet.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Heenvliet. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Heenvliet bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Heenvliet.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Heenvliet

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Heenvliet is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Heenvliet

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schinveld
schutting Leiden
schutting Breezand
schutting Cothen
schutting Menaldum
schutting Ittervoort
schutting Groningen
schutting Wolfheze
schutting Rucphen
schutting Oude Wetering
schutting Ouddorp
schutting Hillegom