Schutting Heenvliet

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting in Heenvliet? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een goed resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Heenvliet

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Heenvliet.

Een erfafscheiding plaatsen in Heenvliet hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Heenvliet is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we bij u in Heenvliet eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Heenvliet. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Heenvliet

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ruurlo
schutting Tiel
schutting Amerongen
schutting Hengelo
schutting Den Dolder
schutting Milsbeek
schutting Heesch
schutting Hulsen
schutting Muntendam
schutting Geffen
schutting Nijeveen
schutting Middelrode