Schutting Heenvliet

Op zoek naar een moderne schutting Heenvliet? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Heenvliet. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heenvliet

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Heenvliet, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Heenvliet zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Heenvliet.

Tuinschermen Heenvliet

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Heenvliet

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Heenvliet uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Heenvliet.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heenvliet is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Heenvliet. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een tuin Heenvliet.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Heenvliet. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Heenvliet gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Heenvliet

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Heenvliet niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Heenvliet

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grave
schutting Hapert
schutting Gieten
schutting Enter
schutting Lopik
schutting Oost-Souburg
schutting Nieuwe Pekela
schutting Schipluiden
schutting Loosdrecht
schutting Olst
schutting Ulvenhout
schutting Zwolle