Schutting Oude-Tonge

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Oude-Tonge? Wij kunnen de schuttingen Oude-Tonge leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Oude-Tonge vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oude-Tonge

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Oude-Tonge, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Oude-Tonge vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Oude-Tonge. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Oude-Tonge.

Tuin schermen Oude-Tonge

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Oude-Tonge

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Oude-Tonge uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Oude-Tonge.

Een schutting kopen Oude-Tonge hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Oude-Tonge is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Oude-Tonge. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Oude-Tonge? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Oude-Tonge bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Oude-Tonge van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Oude-Tonge

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Oude-Tonge is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Poort Oude-Tonge

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Holten
schutting Heukelum
schutting Nieuw-Vennep
schutting Boshoven
schutting Annen
schutting Afferden
schutting Lent
schutting Mierlo
schutting Oenkerk
schutting Loon op Zand
schutting Bedum
schutting Brummen