Schutting Oude-Tonge

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Oude-Tonge? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Oude-Tonge

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort erfafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Oude-Tonge.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Oude-Tonge is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Oude-Tonge.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Oude-Tonge plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Oude-Tonge

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Schoonebeek
schutting Sint Jansteen
schutting Jubbega
schutting Gemert
schutting Linschoten
schutting Sprundel
schutting Hardenberg
schutting Bleiswijk
schutting Avenhorn
schutting Roelofsarendsveen
schutting Andel
schutting Beuningen