Schutting Vaals

Op zoek naar een beton schutting Vaals? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Vaals. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vaals

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Vaals foutloos zetten. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Vaals erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Vaals bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Vaals.

Tuinschermen Vaals

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Vaals

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Vaals.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Vaals is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Vaals. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben we Vaals voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Vaals bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Vaals gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Vaals

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Vaals nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Vaals

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Velserbroek
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Smilde
schutting Marknesse
schutting Brakel
schutting Cadier en Keer
schutting Berlikum
schutting Bergambacht
schutting Schijndel
schutting Overdinkel
schutting Nijverdal
schutting Geffen