Schutting Vaals

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Vaals? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Vaals kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren medewerkers die niks anders verrichten dan het plaatsen van erfafscheidingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Vaals

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze categorie erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Vaals.

Een erfafscheiding kopen in Vaals hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Vaals is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Vaals. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres bij u in Vaals.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Vaals. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Vaals bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Vaals

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Steenbergen
schutting Alverna
schutting Alkmaar
schutting Dongen
schutting Goedereede
schutting Wieringerwerf
schutting Groenlo
schutting Almere
schutting Oud Gastel
schutting Culemborg
schutting Son
schutting Obdam