Schutting Brustem

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Brustem? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Brustem. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brustem

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Brustem bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Brustem erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van deze soort schutting Brustem zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Brustem. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Brustem.

Tuin schermen Brustem

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Brustem

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Brustem uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Brustem.

Een schutting kopen Brustem hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Brustem is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Brustem die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Brustem eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Brustem. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Brustem.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Brustem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Brustem

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Brustem niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Brustem

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leerdam
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Monnickendam
schutting Edam
schutting Amerongen
schutting Maarn
schutting Borne
schutting Arkel
schutting Erp
schutting De Lier
schutting Riethoven
schutting Veenendaal