Schutting Den-Oever

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting in Den-Oever? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton erfafscheiding. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Den-Oever

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Den-Oever.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Den-Oever is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Den-Oever. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin bij u in Den-Oever.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Den-Oever. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Den-Oever. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Den-Oever

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Millingen aan de Rijn
schutting Luyksgestel
schutting Harskamp
schutting Hulst
schutting Moordrecht
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Julianadorp
schutting Oudehaske
schutting Steenbergen
schutting Buitenpost
schutting Delden
schutting Hallum