Schutting Den Oever

Op zoek naar een luxe schutting Den Oever? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Den Oever. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Oever

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Den Oever, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Den Oever erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Den Oever.

Tuin schermen Den Oever

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Den Oever

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Den Oever.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Den Oever is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Den Oever zult vinden voor uw woning in Den Oever. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Den Oever eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Den Oever.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Den Oever.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Den Oever

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Den Oever niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Den Oever

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Menaldum
schutting Petten
schutting Beesd
schutting De Lier
schutting Oudehaske
schutting Almelo
schutting Leimuiden
schutting Baarle-Hertog
schutting Langenboom
schutting Voerendaal
schutting Zeewolde
schutting Maurik