Schutting Den Oever

Op zoek naar een luxe schutting Den Oever? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Den Oever. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Oever

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Den Oever, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Den Oever erg populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Den Oever. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Den Oever.

Tuin schermen Den Oever

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Den Oever

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Den Oever.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Den Oever is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Den Oever. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Den Oever eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Den Oever. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Den Oever van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Den Oever

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Den Oever is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Den Oever heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Den Oever

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gendt
schutting Wagenborgen
schutting Wintelre
schutting Heijen
schutting Vuren
schutting Leimuiden
schutting Woudrichem
schutting IJsselstein
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Berg
schutting Diepenveen
schutting Driebergen-Rijsenburg