Schutting Winsum

Rond aan het kijken voor een beton schutting Winsum? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Winsum. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Winsum

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Winsum correct plaatsen. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Winsum gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Winsum.

Tuin schermen Winsum

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Winsum

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Winsum: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Winsum die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Winsum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Winsum is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Winsum zal tegenkomen voor uw woning in Winsum. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Winsum? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Winsum plaatsen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Winsum van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Winsum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Winsum niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Winsum

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loppersum
schutting Stolwijk
schutting Bennekom
schutting Schoonebeek
schutting Bergeijk
schutting Zuidlaren
schutting Waspik
schutting Doetinchem
schutting Loosdrecht
schutting Numansdorp
schutting Boekel
schutting ’t Harde