Schutting Winsum

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting in Winsum? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Winsum kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de tuinafscheiding perfect plaatsen. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Winsum

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Winsum.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Winsum is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Winsum. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 70& van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Winsum? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Winsum. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Winsum.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Winsum

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hoogkerk
schutting Rijsbergen
schutting Oude-Tonge
schutting Bathmen
schutting Menaldum
schutting Kudelstaart
schutting Aalst
schutting Deest
schutting Hoek van Holland
schutting Oss
schutting Mijdrecht
schutting Nibbixwoud