Schutting Lommel

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Lommel? Prins schuttingen kan uw schutting Lommel leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Lommel bekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lommel

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Lommel bent u zeker van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schutting Lommel gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Lommel zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Lommel. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Lommel.

Tuinschermen Lommel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Lommel

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Lommel: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Lommel.

Een schutting kopen Lommel hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lommel is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Lommel zal vinden voor uw woning in Lommel. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Lommel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Lommel. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Lommel van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Lommel

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Lommel niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Lommel

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langenboom
schutting Linne
schutting Hoogwoud
schutting Norg
schutting Tweede Exloërmond
schutting Haelen
schutting Giesbeek
schutting Gulpen
schutting Rheden
schutting Rijsenhout
schutting Hoogeveen
schutting Smilde