Schutting Lommel

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Lommel? Prins schuttingen kan de schutting Lommel leveren of zetten de nieuwe schutting Lommel vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lommel

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Lommel bent u zeker van een perfect resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Lommel erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Lommel bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Lommel.

Tuin schermen Lommel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lommel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Lommel: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Lommel die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Lommel.

Een schutting kopen Lommel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Lommel is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Lommel die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben we Lommel eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Lommel.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Lommel van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Lommel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Lommel is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Lommel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zandvoort
schutting Borgharen
schutting Zierikzee
schutting Bleiswijk
schutting Deventer
schutting Dreumel
schutting Gorinchem
schutting Esch
schutting Sint Oedenrode
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Hardegarijp