Schutting Arnemuiden

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Arnemuiden? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het zetten van een schutting bij u in Arnemuiden kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met bedreven medewerkers die niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Arnemuiden

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Arnemuiden.

Een schutting plaatsen in Arnemuiden hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Arnemuiden is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Arnemuiden. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij bij u in Arnemuiden eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Arnemuiden. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Arnemuiden.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton Schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Arnemuiden

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit meerdere type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Vaassen
schutting Assendelft
schutting Franeker
schutting Bergum
schutting Middelbeers
schutting Middelstum
schutting Borne
schutting Neer
schutting Leeuwarden
schutting Reusel
schutting Dreumel
schutting Doesburg