Schutting Avenhorn

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Avenhorn? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Avenhorn. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Avenhorn

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het monteren van schuttingen Avenhorn. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Avenhorn.

Tuin schermen Avenhorn

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Avenhorn

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Avenhorn.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Avenhorn is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Avenhorn die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres Avenhorn.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Avenhorn.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Avenhorn gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Avenhorn

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Avenhorn niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Avenhorn

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit meerdere type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Jubbega
schutting Heusden
schutting Lunteren
schutting Wierden
schutting Reeuwijk
schutting Winschoten
schutting Dorst
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Tholen
schutting Bilthoven
schutting Susteren
schutting Bolsward