Schutting Avenhorn

Op zoek naar een nieuwe schutting Avenhorn? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Avenhorn. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Avenhorn

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Avenhorn bent u zeker van een goed resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Avenhorn erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze categorie schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Avenhorn zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Avenhorn.

Tuin schermen Avenhorn

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Avenhorn

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Avenhorn die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Avenhorn.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Avenhorn is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting Avenhorn die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie adres Avenhorn.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Avenhorn. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Avenhorn.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Avenhorn

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Avenhorn. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Avenhorn heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Avenhorn

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stiens
schutting Wervershoof
schutting Heusden
schutting Smilde
schutting Borne
schutting Ossendrecht
schutting Boskoop
schutting Best
schutting Bakkeveen
schutting Kerkdriel
schutting Steenderen
schutting Mook