Schutting Avenhorn

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Avenhorn? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Avenhorn

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Avenhorn.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis in Avenhorn is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin bij u in Avenhorn.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Avenhorn plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Avenhorn

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Arnemuiden
schutting Diever
schutting Hoorn
schutting Losser
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Rijsoord
schutting Sas van Gent
schutting Breugel
schutting Norg
schutting Naaldwijk
schutting Rijsbergen
schutting Eefde