Schutting Meldert

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Meldert? Wij kunnen de schuttingen Meldert leveren of plaatsen de nieuwe schutting Meldert bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meldert

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Meldert, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Meldert erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Meldert bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Meldert.

Tuinschermen Meldert

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Meldert

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Meldert uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Meldert: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Meldert die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Meldert.

Een schutting plaatsen Meldert hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Meldert is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Meldert zult vinden voor uw woning in Meldert. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Meldert? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Meldert. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Meldert gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Meldert

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Meldert. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Meldert

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Liempde
schutting Deil
schutting Ooltgensplaat
schutting Uithoorn
schutting Heythuysen
schutting Ammerzoden
schutting Zeeland
schutting Harmelen
schutting Helvoirt
schutting Ulvenhout
schutting Eersel
schutting Heijen