Schutting Meldert

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Meldert? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Meldert. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meldert

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Meldert, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Meldert vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Meldert bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Meldert. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Meldert.

Tuin schermen Meldert

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Meldert

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Meldert: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Meldert.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Meldert is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Meldert. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Meldert? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Meldert.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Meldert gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Meldert

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Meldert is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort Meldert

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Musselkanaal
schutting Uden
schutting Heenvliet
schutting Nieuwerkerk
schutting Broek op Langedijk
schutting Brummen
schutting Willemstad
schutting Ede
schutting Huister Heide
schutting Leegkerk
schutting Landsmeer
schutting Middelstum