Schutting Goor

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Goor? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten kunnen de tuinafscheiding correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Goor

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type schutting. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Goor.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Goor is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Goor. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij bij u in Goor voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Goor.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Goor

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kamperland
schutting Bemmel
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Havelte
schutting Schoonhoven
schutting Oldenzaal
schutting Handel
schutting Tegelen
schutting Uddel
schutting Menaldum
schutting Bilthoven
schutting Bakel