Schutting Goor

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Goor? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Goor. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Goor

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Goor perfect monteren. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Goor erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Goor zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Goor.

Tuin schermen Goor

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Goor

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Goor uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Goor.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Goor is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Goor. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Goor voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Goor. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Goor.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Goor.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Goor

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Goor niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Goor

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Son
schutting Heino
schutting Beek
schutting Sint Willebrord
schutting Sneek
schutting Beilen
schutting Deventer
schutting Uithuizermeeden
schutting Neer
schutting Gilze
schutting Leersum
schutting Liessel