Schutting Munsterbilzen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Munsterbilzen? Wij kunnen de schutting Munsterbilzen bezorgen of monteren de nieuwe schutting Munsterbilzen deskundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Munsterbilzen

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Munsterbilzen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Munsterbilzen erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Munsterbilzen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Munsterbilzen.

Tuin schermen Munsterbilzen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Munsterbilzen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Munsterbilzen uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Munsterbilzen die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Munsterbilzen.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Munsterbilzen is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Munsterbilzen zal tegenkomen voor uw woning in Munsterbilzen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Munsterbilzen eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Munsterbilzen zetten:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Munsterbilzen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Munsterbilzen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Munsterbilzen is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort Munsterbilzen

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Landsmeer
schutting Vessem
schutting Oudewater
schutting Nieuwveen
schutting Bodegraven
schutting Tweede Exloërmond
schutting Ter Aar
schutting Spakenburg
schutting Nijmegen
schutting Kockengen
schutting Rucphen
schutting Nieuwkuijk