Schutting Muiden

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Muiden? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de betonschutting correct zetten. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Muiden

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Muiden.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Muiden is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin bij u in Muiden.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Muiden.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Muiden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wijk en Aalburg
schutting Werkendam
schutting Sint Jansteen
schutting Tholen
schutting Nieuw-Vennep
schutting Wezep
schutting Ootmarsum
schutting Den Helder
schutting Hallum
schutting Schimmert
schutting Nieuwerkerk
schutting Sleen