Schutting Muiden

Op zoek naar een beton schutting Muiden? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Muiden. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Muiden

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Muiden bent u zeker van een degelijk eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Muiden vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Muiden zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Muiden.

Tuinschermen Muiden

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Muiden

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Muiden uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Muiden.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Muiden is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Muiden. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Muiden voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Muiden zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Muiden gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Muiden

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Muiden is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Muiden

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maastricht
schutting Haastrecht
schutting Leusden
schutting Vianen
schutting Broek op Langedijk
schutting Groningen
schutting Mill
schutting Kortenhoef
schutting Vogelenzang
schutting Zwolle
schutting Gaanderen
schutting Venray