Schutting Muiden

Op zoek naar een beton schutting Muiden? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Muiden. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Muiden

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Muiden. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Muiden erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Muiden.

Tuinschermen Muiden

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Muiden

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Muiden.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Muiden is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Muiden. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Muiden voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Muiden plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Muiden.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Muiden

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Muiden nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Muiden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Muiden

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit diverse soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Westervoort
schutting Diepenveen
schutting Bergambacht
schutting Ewijk
schutting Hoofddorp
schutting Koudum
schutting Nieuwendijk
schutting Schinveld
schutting Heteren
schutting Zwanenburg
schutting Baarn
schutting Heiloo