Schutting Pulle

Rond aan het kijken voor een beton schutting Pulle? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Pulle. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Pulle

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Pulle perfect monteren. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Pulle vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Pulle zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Pulle.

Tuinschermen Pulle

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Pulle

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Pulle: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Pulle.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Pulle is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Pulle die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij Pulle eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Pulle.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Pulle gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Pulle

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Pulle is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Pulle

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rheden
schutting Medemblik
schutting Schoorl
schutting Hoogeveen
schutting Velserbroek
schutting Baflo
schutting Emmen
schutting Wintelre
schutting Lunteren
schutting Sambeek
schutting Made
schutting De Wijk