Schutting ’t Veld

Op zoek naar een hout beton schutting ’t Veld? Prins schuttingen kan uw schutting ’t Veld op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting ’t Veld vakbekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ’t Veld

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting ’t Veld bent u verzekerd van een perfect resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen ’t Veld bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen ’t Veld. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen ’t Veld.

Tuinschermen ’t Veld

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen ’t Veld

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting ’t Veld uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen ’t Veld.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin ’t Veld is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting ’t Veld zult aantreffen voor uw woning in ’t Veld. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres ’t Veld? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen ’t Veld.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen ’t Veld van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting ’t Veld

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting ’t Veld. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur ’t Veld

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berg
schutting Thorn
schutting Bemmel
schutting Eefde
schutting Middelbeers
schutting Spaubeek
schutting Slochteren
schutting Hilvarenbeek
schutting Nieuwegein
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Drunen
schutting Well