Schutting t-Veld

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in t-Veld? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in t-Veld kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de luxe schutting perfect plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding t-Veld

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen t-Veld.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in t-Veld is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zal vinden bij u in t-Veld. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin bij u in t-Veld.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Schutting kopen t-Veld. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in t-Veld. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting t-Veld

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Limmen
schutting Rolde
schutting Nijkerkerveen
schutting Schaijk
schutting Heusden
schutting Maassluis
schutting Sommelsdijk
schutting Zuidhorn
schutting Wamel
schutting Heerjansdam
schutting Haamstede
schutting Enter