Schutting Riel

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Riel? Wij kunnen uw schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Riel

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Riel.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Riel is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Riel. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een tuin bij u in Riel.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Riel.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Riel

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Borgharen
schutting Olst
schutting Oost-Souburg
schutting Aduard
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Soesterberg
schutting Oudenbosch
schutting Hardegarijp
schutting Breukelen
schutting Surhuisterveen
schutting Sleeuwijk
schutting Almere