Schutting Riel

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Riel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Riel. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Riel

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Riel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Riel.

Tuinschermen Riel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Riel

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Riel: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Riel die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Riel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Riel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Riel die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Riel.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Riel plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Riel.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Riel

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Riel niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Riel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Riel

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Andijk
schutting Rossum
schutting Born
schutting Merum
schutting Dalen
schutting Broek op Langedijk
schutting Gramsbergen
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Reusel
schutting Naarden
schutting Hapert
schutting Ulrum