Schutting Herstappe

Op zoek naar een hout beton schutting Herstappe? Wij kunnen uw schuttingen Herstappe bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Herstappe vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herstappe

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Herstappe bent u zeker van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Herstappe erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Herstappe bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor tuinafscheidingen Herstappe. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Herstappe.

Tuinschermen Herstappe

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Herstappe

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Herstappe uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Herstappe.

Een schutting kopen Herstappe hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Herstappe is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Herstappe die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wellicht hebben we Herstappe eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Herstappe. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Herstappe. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Herstappe gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Herstappe

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Herstappe is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Herstappe heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Herstappe

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loenen
schutting Maarn
schutting Kwintsheul
schutting Alblasserdam
schutting Andel
schutting Lienden
schutting Beekbergen
schutting Delfzijl
schutting Reeuwijk
schutting Geesteren
schutting Wijhe
schutting Nuth