Schutting Herstappe

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Herstappe? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Herstappe. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herstappe

We werken uitsluitend met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Herstappe. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Herstappe gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Herstappe.

Tuinschermen Herstappe

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Herstappe

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Herstappe.

Een schutting plaatsen Herstappe hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Herstappe is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Herstappe. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Herstappe.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Herstappe plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Herstappe gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Herstappe

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Herstappe nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Herstappe heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Herstappe

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosthuizen
schutting Gameren
schutting Harkstede
schutting Hoogeveen
schutting Wehl
schutting Vessem
schutting Oldebroek
schutting Montfort
schutting Streefkerk
schutting Oud-Vossemeer
schutting Lekkerkerk
schutting Bleskensgraaf