Schutting Kapelle

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Kapelle? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton erfafscheiding. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Kapelle kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de houten schutting foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Kapelle

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Kapelle.

Een schutting plaatsen in Kapelle hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Kapelle is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Kapelle. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Kapelle.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Kapelle. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Kapelle

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dorst
schutting Nuland
schutting Stiens
schutting Dordrecht
schutting Maasdijk
schutting Loosdrecht
schutting Ruurlo
schutting Dwingeloo
schutting Koewacht
schutting Loenen
schutting Lieshout
schutting Bruinisse