Schutting Tollembeek

Rond aan het kijken voor een beton schutting Tollembeek? Prins schuttingen kan uw schutting Tollembeek leveren of installeren uw nieuwe schutting Tollembeek vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tollembeek

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Tollembeek. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen Tollembeek bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Tollembeek.

Tuin schermen Tollembeek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Tollembeek

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Tollembeek.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Tollembeek is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Tollembeek. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Tollembeek voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Tollembeek.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Tollembeek van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Tollembeek

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Tollembeek nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Tollembeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Tollembeek

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwleusen
schutting Nieuw-Vennep
schutting Schoonebeek
schutting Hulsberg
schutting Wintelre
schutting Arnhem
schutting Gramsbergen
schutting Rockanje
schutting Erp
schutting Wanssum
schutting Westkapelle
schutting Monnickendam