Schutting Eigenbilzen

Op zoek naar een luxe schutting Eigenbilzen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Eigenbilzen. Het plaatsen van een een schutting Eigenbilzen kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eigenbilzen

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Eigenbilzen. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Eigenbilzen. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Eigenbilzen.

Tuin schermen Eigenbilzen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Eigenbilzen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Eigenbilzen: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Eigenbilzen.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Eigenbilzen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Eigenbilzen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Eigenbilzen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Eigenbilzen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Eigenbilzen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Eigenbilzen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Eigenbilzen is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Eigenbilzen

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bennekom
schutting Vogelenzang
schutting Oostvoorne
schutting Hardegarijp
schutting Ossendrecht
schutting Leersum
schutting Ammerstol
schutting Harmelen
schutting De Bilt
schutting Roermond
schutting Prinsenbeek
schutting Engelen