Schutting Halsteren

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Halsteren? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen monteren kunnen de houten schutting perfect monteren. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Halsteren

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Halsteren.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Halsteren is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Halsteren eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Halsteren.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Halsteren

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt kiezen uit meerdere type tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lent
schutting Oosterwolde
schutting Beilen
schutting Leusden
schutting Bakel
schutting Loenen
schutting Sas van Gent
schutting Denekamp
schutting Oudenbosch
schutting Zoetermeer
schutting Milsbeek
schutting Heijen