Schutting Schoten

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Schoten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Schoten. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schoten

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Schoten bent u verzekerd van een goed eind resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Schoten gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Schoten bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Schoten.

Tuin schermen Schoten

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Schoten

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Schoten: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Schoten.

Een tuinafscheiding plaatsen Schoten hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Schoten is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Schoten. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Schoten voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Schoten zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Schoten van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Schoten

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Schoten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Schoten

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arcen
schutting Anna-Paulowna
schutting Afferden
schutting Bosschenhoofd
schutting Nieuwleusen
schutting Wijchen
schutting Groot-Ammers
schutting Beerta
schutting Appingedam
schutting Wintelre
schutting Best
schutting Hoeven