Schutting Den Helder

Op zoek naar een beton schutting Den Helder? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Den Helder. Het zetten van een een schutting Den Helder kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Helder

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Den Helder foutloos monteren. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Den Helder bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Den Helder.

Tuinschermen Den Helder

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Den Helder

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Den Helder uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Den Helder die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Den Helder.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Den Helder is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Den Helder zult vinden voor uw woning in Den Helder. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij Den Helder voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Den Helder. Dat was nog nooit zo makkelijk! De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Den Helder.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Den Helder gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Den Helder

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Den Helder niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Den Helder

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leusden
schutting Mierlo
schutting Bergentheim
schutting Chaam
schutting Gieten
schutting Bergambacht
schutting Menaldum
schutting Noordwijkerhout
schutting Merum
schutting Leiden
schutting Tolkamer
schutting Goudswaard