Schutting Den-Helder

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting in Den-Helder? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Den-Helder

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Den-Helder.

Een erfafscheiding plaatsen in Den-Helder hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Den-Helder is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Den-Helder.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Den-Helder zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Den-Helder

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bunschoten
schutting Uden
schutting Maassluis
schutting Neer
schutting Vlissingen
schutting Asperen
schutting Beilen
schutting Groet
schutting Gouderak
schutting Velserbroek
schutting Appelscha
schutting Apeldoorn