Schutting Andel

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Andel? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Andel kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Andel

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze soort erfafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Andel.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Andel is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Andel.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Andel zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Andel

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Grou
schutting Olst
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Maasland
schutting Volkel
schutting Berlicum
schutting Oud-Vossemeer
schutting Stadskanaal
schutting Lunteren
schutting Ulvenhout
schutting Zierikzee
schutting Vorden