Schutting Andel

Op zoek naar een luxe schutting Andel? Wij kunnen uw schuttingen Andel bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Andel deskundig en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Andel kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Andel

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Andel bent u verzekerd van een perfect resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Andel erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Andel. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Andel.

Tuin schermen Andel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Andel

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Andel uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Andel.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Andel is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Andel die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we Andel eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Andel. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Andel zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Andel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Andel

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Andel. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Andel

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Bosch
schutting Hulsberg
schutting Hoogwoud
schutting Winterswijk
schutting Zevenaar
schutting Heerlen
schutting Krabbendijke
schutting Zwartsluis
schutting Sas van Gent
schutting Beemster
schutting Dwingeloo
schutting Beek en Donk