Schutting Andel

Op zoek naar een nieuwe schutting Andel? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Andel. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Andel

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Andel. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Andel erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Andel bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Andel.

Tuin schermen Andel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Andel

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Andel uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Andel: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Andel die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Andel.

Een tuinafscheiding plaatsen Andel hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Andel is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Andel die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Andel? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Andel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Andel.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Andel van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Andel

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Andel is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Andel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Andel

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bleiswijk
schutting Boshoven
schutting Linschoten
schutting Zwanenburg
schutting Boxmeer
schutting Kwintsheul
schutting Opheusden
schutting Bovenkarspel
schutting Bennekom
schutting Zuidhorn
schutting Ilpendam
schutting Someren