Schutting Walshoutem

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Walshoutem? Prins schuttingen kan de schutting Walshoutem leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Walshoutem bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Walshoutem

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Walshoutem, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Walshoutem vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Walshoutem bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Walshoutem.

Tuinschermen Walshoutem

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Walshoutem

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Walshoutem.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Walshoutem is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Walshoutem zult aantreffen voor uw woning in Walshoutem. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Walshoutem.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Walshoutem. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Walshoutem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Walshoutem

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Walshoutem nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Walshoutem

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reuver
schutting Venhuizen
schutting Spaubeek
schutting Oud-Vossemeer
schutting Borculo
schutting Geertruidenberg
schutting Fijnaart
schutting Giessenburg
schutting Schagen
schutting Oirschot
schutting Joure
schutting Roggel