Schutting Walshoutem

Op zoek naar een nieuwe schutting Walshoutem? Prins schuttingen kan de schutting Walshoutem bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Walshoutem vakkundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Walshoutem

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Walshoutem bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Walshoutem vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Walshoutem zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Walshoutem.

Tuin schermen Walshoutem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Walshoutem

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Walshoutem.

Een tuinafscheiding plaatsen Walshoutem hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Walshoutem is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Walshoutem zult tegenkomen voor uw woning in Walshoutem. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres Walshoutem.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Walshoutem zetten:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Walshoutem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Walshoutem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Walshoutem is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Walshoutem

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Witmarsum
schutting Molenhoek
schutting Heinenoord
schutting Deil
schutting Schijndel
schutting Wehl
schutting Oisterwijk
schutting Zegveld
schutting Amerongen
schutting Kesteren
schutting Langenboom
schutting Spakenburg