Schutting Walshoutem

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Walshoutem? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Walshoutem vakkundig en vlug voor u. Het monteren van een tuinafscheiding Walshoutem kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een correct eind resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Schutting Walshoutem

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Walshoutem zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Walshoutem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Walshoutem is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Walshoutem. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Walshoutem? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Walshoutem. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Walshoutem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ede
schutting Sevenum
schutting IJsselstein
schutting Rucphen
schutting Breezand
schutting Sleen
schutting Grou
schutting Blijham
schutting Son
schutting Egmond aan Zee
schutting Helmond Brandevoort
schutting Schipluiden