Schutting Geesteren

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Geesteren? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Geesteren. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geesteren

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Geesteren foutloos zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Geesteren vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Geesteren bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Geesteren.

Tuin schermen Geesteren

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Geesteren

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Geesteren uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Geesteren: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Geesteren.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Geesteren is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Geesteren zult tegenkomen voor uw woning in Geesteren. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Geesteren voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Geesteren. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Geesteren.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Geesteren

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Geesteren niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Geesteren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Geesteren

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit diverse soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enschede
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Limmen
schutting Tegelen
schutting Hellevoetsluis
schutting Waddinxveen
schutting Stein
schutting Spakenburg
schutting Limbricht
schutting Echt
schutting Nieuwendijk