Schutting Geesteren

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Geesteren? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Geesteren

De houten schutting gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Geesteren.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Geesteren is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Geesteren. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben wij bij u in Geesteren voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Geesteren plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Geesteren

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wamel
schutting Sint Oedenrode
schutting Zevenaar
schutting Benschop
schutting IJsselstein
schutting Loppersum
schutting Born
schutting Vlodrop
schutting Geldrop
schutting Duiven
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Baarle-Nassau