Schutting Geesteren

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Geesteren? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Geesteren. Het zetten van een schuttingen Geesteren kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geesteren

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Geesteren. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Geesteren erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Geesteren bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Geesteren. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Geesteren.

Tuin schermen Geesteren

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Geesteren

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Geesteren uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Geesteren: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Geesteren.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Geesteren is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Geesteren. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een adres Geesteren.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Geesteren. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Geesteren. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Geesteren van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Geesteren

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Geesteren is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Geesteren

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roosendaal
schutting IJsselmuiden
schutting Alblasserdam
schutting Hapert
schutting Mook
schutting Zeeland
schutting Elim
schutting Muiderberg
schutting Aalsmeer
schutting Reuver
schutting Biezelinge
schutting ‘s-Heerenberg