Schutting Gelderland

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Gelderland? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Gelderland. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gelderland

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Gelderland perfect plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Gelderland erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Gelderland zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Gelderland.

Tuinschermen Gelderland

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gelderland

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Gelderland: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Gelderland.

Een schutting kopen Gelderland hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Gelderland is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Gelderland. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Gelderland voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Gelderland bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Gelderland gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Gelderland

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Gelderland niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Gelderland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Gelderland

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leuth
schutting Alblasserdam
schutting Drogeham
schutting Baarlo
schutting Nijmegen
schutting Grijpskerk
schutting Sprundel
schutting Nieuw-Vennep
schutting Bosschenhoofd
schutting West-Terschelling
schutting Dongen
schutting Alkmaar