Schutting Tessenderlo

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Tessenderlo? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Tessenderlo. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tessenderlo

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Tessenderlo, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Tessenderlo bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Tessenderlo.

Tuin schermen Tessenderlo

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Tessenderlo

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Tessenderlo uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Tessenderlo.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Tessenderlo is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting Tessenderlo die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Tessenderlo voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Tessenderlo. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Tessenderlo van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Tessenderlo

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Tessenderlo nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Tessenderlo

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Best
schutting Noordwijk
schutting Warffum
schutting Hollandscheveld
schutting Huissen
schutting Oud-Vossemeer
schutting Geleen
schutting Ooij
schutting Witmarsum
schutting Leimuiden
schutting Nieuwe Pekela
schutting Makkum