Schutting Westerbork

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Westerbork? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Westerbork. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westerbork

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Westerbork, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Westerbork erg gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Westerbork. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Westerbork.

Tuin schermen Westerbork

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Westerbork

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Westerbork die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Westerbork.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Westerbork is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Westerbork zal aantreffen voor uw woning in Westerbork. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Westerbork? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Westerbork. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Westerbork. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Westerbork gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Westerbork

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Westerbork. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Westerbork

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zetten
schutting Hulst
schutting Sambeek
schutting Hoogerheide
schutting Annen
schutting Haps
schutting Wijk aan Zee
schutting Liessel
schutting Muiden
schutting Wintelre
schutting Berghem
schutting Dirksland