Schutting Westerbork

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Westerbork? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Westerbork kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Westerbork

Een houten schutting vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Westerbork.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Westerbork is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen bij u in Westerbork. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Mogelijk hebben we bij u in Westerbork voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Westerbork.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Westerbork

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Leens
schutting Oudewater
schutting Groesbeek
schutting Bruinisse
schutting Waalwijk
schutting Sittard
schutting Nederweert
schutting Asperen
schutting Halsteren
schutting Wageningen
schutting Edam
schutting Asten