Schutting Slochteren

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Slochteren? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting. Het bouwen van een schutting bij u in Slochteren kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen zetten kunnen de luxe schutting foutloos plaatsen. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Slochteren

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Slochteren.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Slochteren is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Slochteren. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Slochteren eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten in Slochteren. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Slochteren

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Schoonoord
schutting IJburg
schutting Grubbenvorst
schutting Heerhugowaard
schutting Borger
schutting Kamperland
schutting Oud-Beijerland
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Gorredijk
schutting Gorinchem
schutting Gemert
schutting Nieuwstadt