Schutting Slochteren

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Slochteren? Prins schuttingen kan uw schutting Slochteren op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Slochteren deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Slochteren

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Slochteren bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Slochteren gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De palen van deze soort schutting Slochteren zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Slochteren.

Tuin schermen Slochteren

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Slochteren

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Slochteren uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Slochteren.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Slochteren is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Slochteren. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie adres Slochteren? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Slochteren. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Slochteren gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Slochteren

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Slochteren nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Slochteren

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dorst
schutting Oosterhout
schutting Tilburg
schutting Raalte
schutting Bussum
schutting Heinenoord
schutting Arcen
schutting Oenkerk
schutting Arnemuiden
schutting Waspik
schutting Boekelo
schutting Sittard