Schutting Slochteren

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Slochteren? Wij kunnen uw schuttingen Slochteren op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Slochteren bekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Slochteren

We werken enkel met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Slochteren. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Slochteren gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Slochteren bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Slochteren.

Tuinschermen Slochteren

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Slochteren

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Slochteren.

Een schutting plaatsen Slochteren hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Slochteren is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Slochteren. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben wij Slochteren eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Slochteren. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Slochteren.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Slochteren

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Slochteren is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Slochteren

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leeuwarden
schutting Breedeweg
schutting Steenwijk
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Bennekom
schutting Winschoten
schutting Doetinchem
schutting Venlo
schutting Amerongen
schutting Vaassen
schutting Maasbree
schutting Rotterdam