Schutting Diepenveen

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Diepenveen? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Diepenveen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Diepenveen

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Diepenveen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Diepenveen erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze soort schutting. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Diepenveen.

Tuinschermen Diepenveen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Diepenveen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Diepenveen: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Diepenveen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Diepenveen is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Diepenveen zult aantreffen voor uw woning in Diepenveen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Diepenveen.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Diepenveen. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Diepenveen. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Diepenveen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Diepenveen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Diepenveen is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Diepenveen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Diepenveen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wervershoof
schutting Wommels
schutting Schoonoord
schutting Rijsoord
schutting Boshoven
schutting Driemond
schutting Groet
schutting Eindhoven
schutting Vaassen
schutting Gennep
schutting Leegkerk
schutting Sint Maartensdijk