Schutting Diepenveen

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Diepenveen? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal anders zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Diepenveen

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Diepenveen.

Een erfafscheiding kopen in Diepenveen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Diepenveen is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Diepenveen. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Diepenveen? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Diepenveen.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Diepenveen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Harkstede
schutting De Lier
schutting Maartensdijk
schutting Bleiswijk
schutting Lobith
schutting Hoek van Holland
schutting Baarle-Hertog
schutting Zuidwolde
schutting Bathmen
schutting Middelharnis
schutting Oirschot
schutting Hansweert