Schutting Schijndel

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Schijndel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Het plaatsen van een schutting bij u in Schijndel kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van erfafscheidingen. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Schijndel

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Schijndel.

Een schutting kopen in Schijndel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Schijndel is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Schijndel.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Schijndel plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Schijndel

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Annen
schutting Kamerik
schutting Middelrode
schutting Heijen
schutting Balk
schutting Esch
schutting Hattem
schutting Geleen
schutting Rhoon
schutting Rijssen
schutting Dinxperlo
schutting Hattem