Schutting Schijndel

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Schijndel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Schijndel. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schijndel

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Schijndel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Schijndel gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen Schijndel. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Schijndel.

Tuinschermen Schijndel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Schijndel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Schijndel uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Schijndel: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Schijndel.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Schijndel is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Schijndel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Schijndel? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Schijndel. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Schijndel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Schijndel

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Schijndel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Schijndel

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oude-Tonge
schutting Hellendoorn
schutting Kudelstaart
schutting Weesp
schutting Venlo
schutting Velserbroek
schutting Blerick
schutting Makkum
schutting Emmeloord
schutting Borger
schutting Rijsbergen
schutting Wommels